Disclaimer

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”4%” bottom_padding=”2%” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Aansprakelijkheid

Omega Yacht Broker heeft de inhoud van de site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan niet garanderen dat de inhoud van deze website en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig zijn. Dit geldt ook voor websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins verwezen wordt.

Omega Yacht Broker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Verder aanvaardt Omega Yacht Broker geen aansprakelijkheid jegens degene die inlogt op de website van Omega Yacht Broker of anderszins van deze website gebruik maakt voor schade die daaruit voor deze, uit welken hoofde dan ook, mocht voortvloeien.

Copyright

De inhoud van deze site is auteursrechterlijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Omega Yacht Broker is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Merken

Alle merken op deze site zijn ten aanzien van: woord, beeld, en/of verpakkingsvorm – voor zover niet anders aangegeven – eigendom van Omega Yacht Broker.
Het is zonder schriftelijke toestemming van Omega Yacht Broker niet toegestaan gebruik te maken van de merkrechten van Omega Yacht Broker.

Algemeen

Het is niet toegestaan deze site te framen. Omega Yacht Broker is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige site die is verbonden danwel gelinkt van of naar deze site. De verstrekte informatie is aan wijziging onderhevig en kan steeds door Omega Yacht Broker, eventueel zonder aankondiging, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]